deze cv aanpassen?
4567 XY Bedum
06-129238388
Klantgerichte, teamgeoriënteerde algemeen directeur met een achtergrond in bedrijfsvoering, accounting en marketing. Uitgebreide ervaring in restaurants en horeca. Streeft ernaar een succesvolle restaurantonderneming te managen.
– budgetadministratie
– personeel opleiden
– teamleider
– genereren van omzet
– klantenservice
– onderhouden van belangrijke relaties
– coördineren van leveranciers
– beheer van voorraad.
– kostenbeheersing
– publiciteit
– Consistent de dagelijkse targets overschreden met 10-25%.
– Maandelijkse verkoopdoelstellingen bereikt gedurende 14 opeenvolgende maanden.
– Laagste personeelsverloop in de omgeving over een periode van twee jaar.
– Is begonnen met het bijhouden van een kalender van het restaurant op sociale media, waardoor verkoop tijdens evenementen is gestegen. Dit systeem is binnen het hele district overgenomen.
– Inplannen en begeleiden van medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden om maximale productiviteit te bereiken.
– Afdelingsvergaderingen organiseren, zowel voor werktijd als wekelijks, om efficiëntie te verbeteren.
– Supervisie houden over het restaurant en benodigde maatregelen nemen om de kwaliteit van de gerechten en van de bediening op peil te houden.
– Efficiënt omgaan met problemen om alle betrokken partijen tevreden te houden.
– Taken verdelen en leiding geven aan medewerkers om te verzekeren dat er conform voedselveiligheidsreglementen en kwaliteitscontrolerichtlijnen wordt gewerkt.
– Hoge standaard vasthouden in netheid, structuur, voorraadbeheer en hygiëne om goede kwaliteit te kunnen garanderen.
– Verkoopvoorspellingen doen en planningen maken volgens de gewenste productiviteitsdoelstellingen.
– Toezicht houden op de werkvloer om de duur van activiteiten te controleren en uitstekende bediening te bewerkstelligen.
– Onderhandelen met leveranciers over contracten, en de contracten bijwerken.
Coastal Business School
Online
Vakken: Handel, Economie, Accounting en Gastvriendelijkheid.